J.H. Andresen Colheita 2003 Special Selection – tappet oktober 2017.
Andresen-mærkets filosofi er historisk at vente længere end de fleste med at tappe tidligt for at få penge i kassen. Dette in mente, må denne 14-årige teenager være antitesen, men vi tilgiver gerne vinens ungdommelighed, udfarende kraft og charme.
Her er ungdommens frugt og frisklagte brunsviger med rigelige lag af puddersukker, men heldigvis frelsende syre og sødmefuld i hele mundlængden, som viser årgangens koncentration og sværvægt.
Nyd vinen alene ved et stykke under 16 grader til hassel- og valnødder, mandel-tærter, æbletærter med makroner og vinterhalvårets desserter – eller blot solo og lad tankerne fare.
Druetyper: Field blends af de klassiske blå druer fra Douro Superior.
Blender: Àlvaro Van Zeller
18/ 20 Oldenburg 2017
*****(*) Revista de Vinhos
Flasket i 2017.