Om os

Kontakt/ Åbningstider i Fysisk butik
 

Mandag Ifølge Aftale
Tirsdag Ifølge Aftale
Onsdag Ifølge Aftale
Torsdag Ifølge Aftale
Fredag Ifølge Aftale
Lørdag Ifølge Aftale

Kontakt Os.
 
Kim Christensen
Information/ Salg
Tlf. 2616 2522
mail
salg@portvinsyd.dk
Kim Christensen
Bogholderiet
Tlf.
2616 2522
mail
salg@portvinsyd.dk


Web/ Layout 
Tlf. 7220 6627
mail support@websyd.dk


 

 
 

Ingen personlige oplysninger der registreres på Portvinsyd, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Portvinsyd.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Portvinsyd på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Portvinsyd, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Portvinsyd. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
 

                                                                                                                                                                                       

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.